Coton novica - LEGLO O 8.4.2011

Mladički: Skotili so se mladički Coton de Tulear .V leglu sta dva samčka in dve samički.

Starša sta z odliko opravila, zunanji in vzrejni pregled. Brezhibno imata opravljene zdravstvene izvide 1 pregled oči: DNA test z OptiGen certifikatom za dedno bolezen CMR2, ki povzroča slepoto; Rezultat: Genotype je Normal/Clear in 1 pregled oči: (PRA, RD, HR, PHTVL/PHPV-normalen), zobje: pravilen škarjast ugriz in izvide pogačic: 0/0 ter kolkov (HD)A. V liniji staršev ni kile.

Oba sta z razstavne linije, prijavljena na Kinološki zvezi Slovenija. Sta vzdrževana in z vso potrebno veljavno dokumentacijo.

Mladički bodo v dveh mesecih zdravega odraščanja in cartanja pri svoji mami ter naše oskrbe opravili naslednje:

pregled in tetoviranje vzrejnega referenta, veterinarski pregled, prejeli bodo mikročip in prvo osnovno cepljenje. Mladički bodo redno razglisteni. Registrirani v (SLO) rodovni knjigi pri (KZS) in veterinarski upravi(SLO) Imeli bodo rodovnik in potni list

Če si želite da bi vam takšen kuža lahko zapolnil praznino ali pa popestril dni vašega življenja s svojim prijetnim, učljivim karakterjem ter igrivostjo, smo vam na voljo z vsemi informacijami, o samem nakupu, kakor tudi vse dni njegovega življenja. Za odhod k novim lastnikom bodo mladi?ki pripravljeni v začetku meseca Junija oziroma po dogovoru.

Naj vaša želja o samem nakupu pasjega mladička, postane premišljena trezna odločitev.Na ogled leglo in oba pasja starša.

Informacije 041/449-829

 
design, logo, oblikovanje, izdelava spletnih strani in sodobnih trgovin by easysplet.si - spletno podjetje sodobnih rešitev™