Coton de Tulear psarne Figaro & Dingo - Naši Cotoni

V naši Psarni Figaro & Dingo menimo, da mora biti Coton de Tulear majhen družinski pes brez genskih napak zatorej strmimo za majhnimi zdravimi Cotončki, ki ne bi presegali normativ višine evropskega standarda. Za vzrejo uporabljamo samo zdrave in kvalitetne pse, ki so pod budnim očesom našega veterinarja.

In to so naši mali sladkorčki ....

Plemenjak King-Karl w from the Champs of Brandenburg

COTON KING KARL

Po dolgem iskanju samca ki bi ustrezal FCI standardu in našim željam smo končno našli pravega plemenjaka. Plemenjak KING –KARL prihaja iz psarne Champs of Brandenburg - Nemčija. Njegov oče VAUDOU de la Vanille Bourbon je cenjena vzreja psarne Vanille Bourbon – Francija, njegova mati DIVA of the Swift Cotton izhaja iz vrhunske linije Swift Cotton ( Belgija).

več o King Karlu ...
 

ABRACADABRA MAGICIAN of Woodland Cottage

COTON MAGICIAN

Naš drugi vzrejni samec plemenjak pasme Coton de Tulear ABRACADABRA MAGICIAN prihaja iz svetovno priznane psarne katera slavi s tisočštiristo osvojenimi titulami zavidljivih nazivov in tridesetimi svetovnimi prvaki….. Plemenjak je ABRACADABRA MAGICIAN plod več desetletnih izkušenj na področju kvalitetne vrhunske vzreje, kakor tudi sveta razstav; Woodland Cottage – Španija.

več o Magic-u ...
 

Psička - Carolain Winter Garden

COTON CAROLAIN

Njeno ljubkovalno ime je Lajka. Tudi Lajka ima odličen pigment in pravilen ugriz. Vrat dobre dolžine, rep pravilno nasajen in nošen. Je korektnih kotov ravnih nog, njena dlaka je dobre kvalitete in povsem bele barve. Ona najraje teka za žogicami. Rada se carta, spoznava nove kužke in dobesedno obožuje otroke. Je izredno dobrega značaja.

več o Lajki ...
 

Psička Canin - Nini

COTON CANIN

Psička Canin - Nini je naša druga predstavnica pasme Coton de Tulear v naši psarni Figaro & Dingo. Psička je živahne narave, rada teka in se predaja sončnim žarkom. Zvečer pa vedno išče priložnost, da svoje malo ritko stlači v naročje nekomu od domačih. Tudi ona ima zelo dober pigment, konstrukcijo ter čisto belo dlako.

več o Nini ...
 

Psička - Fantastic Lulu Figaro & Dingo (Luna)

COTON DE TULEAR FELICIJA FIGARO & DINGO

Fantastic Lulu Figaro in Dingo je prisrčna in nadvse živahna pasja damica. Je nižje postave pravilno oblikovane glave ima odlično kakovost dlake je korektne hrbtne linije dobro razvitega prsnega koša. Njen rep je pravilno nastavljen in nošen. Luna je Cotonka naše vzreje po svojih vzrejno razstavnih starših je podedovala tudi krasen močan črn pigment in popolno zobovje. Ponosna starša sta Canin in Abracadabra Magician of Woodland Cottage, oba uvoz iz tujine sedaj v lasti naše psarne Figaro & Dingo (Coton de Tulear).

več o Luni ...
 
 
design, logo, oblikovanje, izdelava spletnih strani in sodobnih trgovin by easysplet.si - spletno podjetje sodobnih rešitev™